Extra mogelijkheden

Behalve mijn bezigheden als ceremoniezanger heb ik nog enkele andere muzikale uitstapjes. Kijk daarvoor even op de volgende pagina's:

Nederlands
Jazz
Concert

En naast de muziek heb ik ook de mogelijkheid om enkele diensten aan te bieden die een toevoeging kunnen zijn op uw ceremonie, receptie of borrel die u heeft. Zo ontstaat er zelfs een totaalpakket bij afname van alle diensten.


Bruidstaart

De Taarthoeve, ook een bedrijf van mij en mijn partner, kan uw complete bruidstaart, luxe taart of gebak verzorgen. Of denk bijvoorbeeld eens aan een sweet table. Van klein tot groot. Met alle smaken en varianten.

Wij maken voor jullie een unieke bruidstaart die door jullie zelf ontworpen is.

Samen met ons bouwen jullie je eigen taart op. Bepaal de grootte, smaak en decoraties helemaal zelf. Stel zo ook zelf je Sweettable samen, met keuze uit vele zoete gebakjes en koekjes. Zo wordt jullie taart ook echt passend bij jullie bruiloft.

Bij ons krijgen jullie alle vrijheid om de taart te ontwerpen zoals jullie dat zelf willen. Er zijn diverse heerlijke vullingen mogelijk die niet alleen uit crème bestaan. Combineer smaken, zoals champagne-framboos, chocolade-aardbei of mango-kokos. Zo wordt de binnenkant net zo fantastisch als de buitenkant.

Maak een combinatie met koffie. Voor uw gasten een heerlijke bak koffie, en dan overheerlijk gebak met koffiesmaak erbij. Voor de echte koffieleut moet dat een goude combinatie zijn toch?

Kijk eens op www.detaarthoeve.nl voor inspiratie en mogelijkheden.

Benieuwd hoe jullie taart er uit kan komen zien? Maak dan een vrijblijvende afspraak.

De Taarthoeve

Koffietruck

Coffee Crooks

Coffee Crooks, ook al een bedrijf van mij en mijn partner, zorgen ook voor koffie bij al dat lekkers.

Met veel enthousiasme maken deze ‘crooks’ de lekkerste koffie die jij je maar kunt wensen, op welke locatie je maar wilt! Wie een bakkie van Coffee Crooks krijgt, merkt en voelt direct dat dit méér is dan zo maar een bakkie. En als de kop in kwestie daadwerkelijk voor je neus staat, dan bevestigen de overige zintuigen je vermoeden; dit is een hoogwaardig bakkie!

Een vette oldtimer is omgebouwd naar een koffietruck met uitstraling. En dat maakt de beleving van het koffie drinken op locatie pas compleet.

Kijk voor meer informatie en mogelijkheden op www.coffeecrooks.nl

Combineren

Maar weet je nou wat pas echt gaaf is? Maak een combinatie met koffie en taart. Voor uw gasten een heerlijke bak koffie, en dan overheerlijk gebak met koffiesmaak erbij. Voor de echte koffieleut moet dat een goude combinatie zijn toch?