Nederlands

Het Nederlandse lied van vroeger en nu, denk aan Guus Meeuwis, Paul de Leeuw en Frank Boeijen. Maar ook Ramses Shaffy, Toon Hermans of Herman van Veen.

Muziek moet je voelen en beleven. De teksten vertellen een verhaal maar hoe breng je dit tot leven?

Ik hou van pure muziek zonder poespas. Pure muziek raakt je en kan er voor zorgen dat je verbonden raakt met liedjes. Dit kun je nog altijd het beste realiseren met de mooiste Nederlandse liedjes van toen en nu.

Ik heb voor u een programma variërend van een half uur tot max. 2 uur waarmee ik u zal rondleiden door een repertoire van bekende liedjes met herkenbare verhalen. Verwacht van mij geen gelikte show vol dans en theater, maar een ingetogen gevarieerd programma met pure muziek. Ik laat me begeleiden door orkestband maar indien gewenst kan ik me ook live laten begeleiden door piano of keyboard, en/of gitaar.

Zoekt u achtergrondmuziek tijdens een receptie of diner, heeft u iets kleins te vieren maar wilt u meer dan alleen muziek van een cd, een muzikale ontvangst van uw gasten voor uw geplande activiteiten van start gaan, of achteraf nog even na borrelen met livemuziek erbij. Het kan allemaal. Neem vrijblijvend contact op en we bespreken uw wensen.